Autor |
Wiadomość |
Kleju
"Jest Go Wielu"
Dołączył: 06 Sie 2005
Posty: 3015
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Suchań, Polska
|
Wysłany:
Śro 5:53, 28 Cze 2006 |
|
Nie tutaj.
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|
|
ogor
Hardcore Playa
Dołączył: 25 Gru 2005
Posty: 258
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Śro 8:04, 28 Cze 2006 |
|
no fakt, te tosty to zajebista sprawa. Chleb do tostów, ser żółty, jakaś wędlina i żyć nie umierać Problem, ze żeby sie najeść to trzeba z 15 takich zjeść
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
Tori
Mistrz Patelni
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja
|
Wysłany:
Śro 8:10, 28 Cze 2006 |
|
dokładnie, one są cholernie puste, jesz, jesz i masz wrażenie, że masz dziurę w brzuchu, bo ani trochę nie czujesz się najedzony.
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
Arcadio
Zły Admin
Dołączył: 06 Sie 2005
Posty: 1252
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Śro 8:39, 28 Cze 2006 |
|
Nie ma to jak pieczony boczek
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
ogor
Hardcore Playa
Dołączył: 25 Gru 2005
Posty: 258
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Śro 8:44, 28 Cze 2006 |
|
e tam, kurczak po chińsku lepszy
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
Tori
Mistrz Patelni
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja
|
Wysłany:
Śro 8:49, 28 Cze 2006 |
|
wystarczy sobie podsmażyć cycuszki kury i zmieszać z zestawem, który pewnie i tu proponowałem-ryż+ważywa+sos słodko kwasny. Na takim żarciu rosną pudziany!
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
ogor
Hardcore Playa
Dołączył: 25 Gru 2005
Posty: 258
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Śro 8:54, 28 Cze 2006 |
|
Ja robie inaczej Filety z kurczaka kroję w krótkie paski, podsmażam, dodaję FIX Knura i trochę mrożonych ważyw chińskich, no a potem wpierdalam z ryżem, bez sosu słodko kwaśnego, jakoś go nie lubię
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
Tori
Mistrz Patelni
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja
|
Wysłany:
Śro 9:13, 28 Cze 2006 |
|
ja kocham :*
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
artem
Bywalec
Dołączył: 10 Cze 2006
Posty: 59
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Krk
|
Wysłany:
Śro 21:37, 12 Lip 2006 |
|
Tori napisał: |
wystarczy sobie podsmażyć cycuszki kury i zmieszać z zestawem, który pewnie i tu proponowałem-ryż+ważywa+sos słodko kwasny. Na takim żarciu rosną pudziany! |
jak masz cycki kury to zrob GYROS grecka fajna potrawa
drobno siekasz w paski cycki kury i wrzucasz na patelnie
wazne zeby sie nie posklejaly w czasie smazenia
wczesniej dajesz minimalna ilosc oleju na patelnie....
wazne sa przyprawy najlepiej kupic Przyprawy do Gyrosa...mozna dodac jeszcze papryki zmielonej
musisz to zesmazyc zeby bylo lekko chrupiace
potem sos
moj patent
Sos czosnkowy kamis
Paprini - ostry keczup
polędwiczki zapiekane w serze i sezamku
male, rozbite poledwiczki
zolty ser ztarty
sezamek
i oczywiscie jajko
poledwiczki moszycz w jajku, dajesz do sera a potem do sezamku tak zeby sie przykleilo wszystkie
wrzucasz na patelnie
mnnniam
i troche majonezu
mieszasz az zrobi sie rozowe
i palce lizac
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
Tori
Mistrz Patelni
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja
|
Wysłany:
Śro 13:02, 19 Lip 2006 |
|
naleśniki po mojemu
Robimy nalesniki tak, jak opisywałem parę stron wcześniej, tylko najlepiej na największej patelni, jaką macie w domu. Wrzucamy na patelnię z podgrzanym olejem pokrojone w kostkę- cebulę, paprykę, czosnek, ananasy, salami i co tylko jest w lodówce. Zalewamy wymieszanymi w jakimś pojemniku 3 jajkami z pieprzem i solą. Czyli robimy zwykłą jajecznicę z całym tym ówcześnie uduszonym stuffem. Przekładamy do miski, zalewamy wg. własnego uznania majonezem, ketchupem i mieszamy jak sałatkę, takim zajebistym farszem wypełniamy nalesniki, składamy w koperty i po 3 takich kopertkach wypierdalamy na trening, na deskę, na basen, gdzie dusza zapragnie, bo żarcie daje full energii i jest w miarę zdrowe.
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
kamaz
Pogromca Parkietów
Dołączył: 05 Kwi 2006
Posty: 2301
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Skierniewice
|
Wysłany:
Śro 13:11, 19 Lip 2006 |
|
Tori, Ty idz na kucharza, a nie teksty tlumaczysz
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
Tori
Mistrz Patelni
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja
|
Wysłany:
Śro 13:17, 19 Lip 2006 |
|
ja to lubię se gotować, szczególnie, że wiem, że wszystko potem opierdolę
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
ogor
Hardcore Playa
Dołączył: 25 Gru 2005
Posty: 258
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Śro 13:22, 19 Lip 2006 |
|
te ananasy mi tam nie pasują...
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
kamaz
Pogromca Parkietów
Dołączył: 05 Kwi 2006
Posty: 2301
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Skierniewice
|
Wysłany:
Śro 13:22, 19 Lip 2006 |
|
Ja se wczoraj strzelilem warzywa po meksykansku z ryzem i sosem. Pychota.
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
Tori
Mistrz Patelni
Dołączył: 29 Lis 2005
Posty: 3129
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Czechosłowacja
|
Wysłany:
Śro 13:24, 19 Lip 2006 |
|
ogór jak dasz jeszcze szynkę, to ananasy będą trafione, tylko akurat ananasy wystarczy na koniec sypnąć, zęby tylko trochę złapało je ciepło, nie uduszone są bardziej soczyste.
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
|
|
|